Välbesökt stipendieutdelning

Sahlgrenskas aula fylldes av förväntansfulla gäster vid Stiftelsens utdelning av årets stipendier den 5 december. Stiftelsens grundare, Paul Frankenius hälsade välkomna och förra årets stipendiater, Martha Ehlin och Peter Carstedt från föreningen MOD (Mer Organdonation) redogjorde för hur de använt sitt stipendium. Därpå presenterades årets stipendiater och deras forskning och stipendierna delades ut.

Två av årets stipendiater, Anders Christensson, Skånes universitetssjukhus och Susanne Westphal, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Foto: Roger Lundsten
Två av årets stipendiater, Anders Christensson, Skånes universitetssjukhus och Susanne Westphal, Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
Foto: Roger Lundsten
Styrelsen och stipendiater. Från vänster Annette Lennerling, Paul Frankenius, Anders Christensson (stipendiat), Susanne Westphal (stipendiat), Lars Wessman, Leif Almberg och Nina Eldh. Foto: Roger Lundsten
Styrelsen och stipendiater. Från vänster Annette Lennerling, Paul Frankenius, Anders Christensson (stipendiat), Susanne Westphal (stipendiat), Lars Wessman, Leif Almberg och Nina Eldh.
Foto: Roger Lundsten
Stipendieutdelningen ägde rum i Sahlgrenskas aula.  Foto: Roger Lundsten
Stipendieutdelningen ägde rum i Sahlgrenskas aula.
Foto: Roger Lundsten
Styrelsen och förra årets stipendiater som redovisade sitt arbete vid stipendieutdelningen. Fr v Paul Frankenius, Leif Almberg, Martha Ehlin, Peter Carstedt, Annette Lennerling, Lars Wessman och Nina Eldh. Foto: Roger Lundsten
Styrelsen och förra årets stipendiater som redovisade sitt arbete vid stipendieutdelningen. Fr v Paul Frankenius, Leif Almberg, Martha Ehlin, Peter Carstedt, Annette Lennerling, Lars Wessman och Nina Eldh.
Foto: Roger Lundsten
Efter stipendieutdelningen följde vimmel med bubbel och tilltugg. Foto: Roger Lundsten
Efter stipendieutdelningen följde vimmel med bubbel och tilltugg.
Foto: Roger Lundsten